Rezervări: 0256.225.463

Restaurant & Garden Senator găzduiește miercuri, 22 noiembrie, de la ora 18.30, ABSENT-PREZENT, evenimentul organizat de Asociația Dialoguri Contemporane.

Invitatul special - cel mai în măsură să abordeze tema centrală a evenimentului- este Adrian Berinde - pictor, muzician, poet, regizor. Cei 35 de ani de activitate artistică precum și întreaga sa viață ilustrează conceptul de mai sus, motiv pentru care întâlnirea de miercuri va fi una specială.

Momentele speciale ale sfârșitului de an se apropie!

Dragi oaspeți, ne face plăcere să vă anunțăm că v-am pregătit cu mare drag, ca și până acum, petrecerea de Revelion în stilul Senator.

Împreună cu prietenii, cu familia, cu cei dragi, veți putea simți din nou bucuria de a fi oaspete de seamă! Atmosfera deosebită a sălilor noastre pregătite pentru cel mai impresionant eveniment, meniurile delicioase și îmbietoare pentru toate gusturile, distracția și amuzamentul sunt pe primul loc.

În data de 10 octombrie 2017, Complexul Senator a găzduit conferința internațională „Security challenges in the Balkans”, organizată de către Universitatea de Vest din Timișoara, în parteneriat cu asociația New Strategy Center.

Sala a fost ocupată de un public dornic să asculte părerea specialiștilor cu experiență relevantă în zona securității, referitoare la provocările clasice și emergente de securitate din zona Balcanilor. Evenimentul s-a bucurat de prezența Ministrului de Externe al României, domnul Teodor Meleșcanu și a mai multor ambasadori, consuli și reprezentanți ai ministerelor de apărare și securitate din țări NATO (România, Serbia, Croația, Turcia, Grecia, Bulgaria, Albania, Marea Britanie, Italia și Franța), precum și a reprezentanților mediului academic.

Echipa Senator a fost onorată să participe la organizarea unui eveniment de această anvergură, care se dorește a fi de acum încolo anual. Suntem mereu pregătiți să preluăm sarcina găzduirii și organizării în condiții adecvate a evenimentelor dumneavoastră din orice sferă profesională.

Compania ETA2U, unul dintre cei mai mari integratori IT din România, organizează la Complexul Senator din Timișoara în perioada 17-18 mai a noua ediţie a IT Congress, cel mai important eveniment multi-brand din industria IT dedicat mediului de business de pe piaţa naţională. Temele principale ale evenimentului abordează : transformarea digitală, ultimele tendințe din domeniul “Internet of Things”, viața în ”cloud”, securitatea IT, alături de cele mai noi soluţii și echipamente ale marilor branduri internaţionale, care ne pot face viața mai ușoară și ne pot conecta la viitor.

 

În acest weekend, 1-2 aprilie, are loc în sala Expovest din cadrul Complexului Senator, o nouă ediție a Campionatului Internațional de Dans organizat de ROKART. Așa cum v-am obișnuit, puteți urmări live imagini de la eveniment.

Echipa de organizare evenimente a Complexului Senator se alătură expozanților din cadrul Târgului de nunți IM Marriage, ce va avea loc în acest weekend, 3-5 februarie 2017, la Iulius Mall Timișoara.

Vă invităm să petreceți sfântul Ion alături de Restaurant&Garden Senator, într-o atmosferă de sărbătoare, savurând preparate delicioase, si dansând întreaga noapte pe muzică de cea mai bună calitate alături de Mihaela Petrovici si Ciprian Pop, acompaniați de formația PRO DATINA condusă de Radu Cuciureanu.

Vă invităm să petreceți trecerea dintre ani alături de Restaurant&Garden Senator, într-o atmosferă de sărbătoare, savurând preparate delicioase din bucătăria internațională, si dansând toată noaptea pe muzică de cea mai bună calitate alături de Dumitru Teleagă, Zorica Savu și Ciprian Pop.

Meniu All Inclusive!

Băuturi la discreție!

Cum poți avea Căldură fără Factură pentru Casa ta ori Afacerea ta?
Pretabil pentru clădiri rezidențiale, spații comerciale, birouri ori hale industriale

Vă invităm să descoperiți acest lucru la Târgul RoEnergy South-East Europe, România, Timișoara 2016 - Târg Internațional de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică, Punctul de întâlnire Nr.1 din România din acest domeniu, ediția a V-a în Vestul țării, în perioada 19 - 21 Octombrie 2016, la Pavilionul Expovest, din cadrul Complexului Senator.

O lansare de carte şi un concert de pian susţinut de Hiroko Minakami, împreună cu Mihaela Iana, Dragoş şi Ioan Mihăilescu va avea loc, marţi, 20 sepembrie, la ora 18,30, la restaurantul „Senator” din Calea Lugojului, în cadrul unui nou eveniment cultural desfăşurat sub genericul „Dialoguri contemporane” şi intitulat „Muzica, drum spre... misterul vieţii”.

Restaurant Senator. Toate drepturile rezervate.
ABP ALINA CLUB SRL, GHIRODA, Cal. Lugojului nr. 7, jud Timis, cod fiscal 11883896, J35/547/1999, capital social 200 lei

Dezvoltat de: integraldesign.ro