Rezervări: 0256.225.463

Compania ETA2U, unul dintre cei mai mari integratori IT din România, organizează la Complexul Senator din Timișoara în perioada 17-18 mai a noua ediţie a IT Congress, cel mai important eveniment multi-brand din industria IT dedicat mediului de business de pe piaţa naţională. Temele principale ale evenimentului abordează : transformarea digitală, ultimele tendințe din domeniul “Internet of Things”, viața în ”cloud”, securitatea IT, alături de cele mai noi soluţii și echipamente ale marilor branduri internaţionale, care ne pot face viața mai ușoară și ne pot conecta la viitor.

 

În acest weekend, 1-2 aprilie, are loc în sala Expovest din cadrul Complexului Senator, o nouă ediție a Campionatului Internațional de Dans organizat de ROKART. Așa cum v-am obișnuit, puteți urmări live imagini de la eveniment.

Echipa de organizare evenimente a Complexului Senator se alătură expozanților din cadrul Târgului de nunți IM Marriage, ce va avea loc în acest weekend, 3-5 februarie 2017, la Iulius Mall Timișoara.

Vă invităm să petreceți sfântul Ion alături de Restaurant&Garden Senator, într-o atmosferă de sărbătoare, savurând preparate delicioase, si dansând întreaga noapte pe muzică de cea mai bună calitate alături de Mihaela Petrovici si Ciprian Pop, acompaniați de formația PRO DATINA condusă de Radu Cuciureanu.

Vă invităm să petreceți trecerea dintre ani alături de Restaurant&Garden Senator, într-o atmosferă de sărbătoare, savurând preparate delicioase din bucătăria internațională, si dansând toată noaptea pe muzică de cea mai bună calitate alături de Dumitru Teleagă, Zorica Savu și Ciprian Pop.

Meniu All Inclusive!

Băuturi la discreție!

Cum poți avea Căldură fără Factură pentru Casa ta ori Afacerea ta?
Pretabil pentru clădiri rezidențiale, spații comerciale, birouri ori hale industriale

Vă invităm să descoperiți acest lucru la Târgul RoEnergy South-East Europe, România, Timișoara 2016 - Târg Internațional de Energii Regenerabile și Eficiență Energetică, Punctul de întâlnire Nr.1 din România din acest domeniu, ediția a V-a în Vestul țării, în perioada 19 - 21 Octombrie 2016, la Pavilionul Expovest, din cadrul Complexului Senator.

O lansare de carte şi un concert de pian susţinut de Hiroko Minakami, împreună cu Mihaela Iana, Dragoş şi Ioan Mihăilescu va avea loc, marţi, 20 sepembrie, la ora 18,30, la restaurantul „Senator” din Calea Lugojului, în cadrul unui nou eveniment cultural desfăşurat sub genericul „Dialoguri contemporane” şi intitulat „Muzica, drum spre... misterul vieţii”.

Începând din această vară v-am pregătit o nouă surpriză! De acum puteți savura o pizza delicioasă pe terasa de vară a restaurantului Senator! Gătită de către pizzeri cu experiență, pizza noastră este preparată din ingrediente mereu proaspete!

Alături de o limonadă sau o bere rece, pizza este soluția perfectă pentru întreaga familie, de la copii la bunici, pentru petreceri cu prietenii sau o seară relaxantă în grădina de vis a restaurantului Senator.

Vă invităm în fiecare seară să urmăriți meciurile europeanului proiectate pe un ecran de 3 m în grădina de vară a Senatorului, alături de o bere rece și bucate alese. Vă așteptăm cu prietenii și întreaga familie, pentru că ne-am gândit inclusiv la cei mici,...

Clubul Lions 4Family Timișoara organizează, în ziua de 2 aprilie, de la ora 19, la Restaurantul Senator din Timișoara, balul de caritate „Vacanță și pentru familia mea”.

Fondurile obținute cu acest prilej vor fi alocate pentru a oferi o vacanță unor copii ce provin din familii aflate în dificultate, a anunțat Ioan Petrica, președinte al Club Lions 4Family Timișoara.

Restaurant Senator. Toate drepturile rezervate.
ABP ALINA CLUB SRL, GHIRODA, Cal. Lugojului nr. 7, jud Timis, cod fiscal 11883896, J35/547/1999, capital social 200 lei

Dezvoltat de: integraldesign.ro